Zentina Božićna Regata 2014

JK Strožanac 2. na Božićnoj regati!

Prošlog vikenda subota 20.prosinca se po dvadeseti put održala tradicionalna Božićna regata na kojoj je sudjelovalo 20ak posada.

Start regate se oglasio u 20.12. točno u 11sati ispred Zente po laganom sjeveroistočnaku koji je mjenjao intenzitet te smjer sjeverozapada i povremene bonace ali uzbuđenja i sportskog duha nije manjkalo.

Ruta regate je bila ispred Zente do Strožanca/Podstrane te punte Marjana s ponovnim ciljom ispred Zente.

Naš jedriličarski tim Strožanac s kormilarom Ivom Hajdukom postigao je visoki rezultat osvojivši drugo mjesto u grupi dok se za prvo mjesto izborio 2min19sec razlike posada krstaša Filipa Zoričića na jedrilici  IMX 45 Barba Branko iz jedriličarskog kluba Jabud.

Najbolje jedreno vrijeme je postigla posada Mate Arapova na jedrilici FatamorganaII za 2sata:33min 52 sec. te je ovom prilikom čestitamo.

U drugoj grupi čestitamo na pobjedni JK Špinutu s kormilarom Marko Marinovićem na jedrilici Be First, First 35 a u četvrtoj grupi pobjedu je odnjela jedrilica Iva III kormilar Ivanko Pavličević iz JK Zente u jedrenom vremenu za 3.53.31

Posadu jedriličarskog tima Strožanac na klubskoj regatnoj jedrilici Eku Eku je sačinjavala posada s kormilarom Ivom Hajdukom, Dubravko Jelić, Krešimir Rudolfi, Frane Šuško, Dino Glavurtić, Jure Hajduk mlađi, Branimir Grubišić, Jure Hajduk, Jakov Mišura, Nikša Antišić. 


:: Božićna regata 2014

::JK Strožanac

joomla template
template joomla